Marmer Polijsten

Polijsten van marmer en natuursteen: herstel glans en verwijder krasjes en doffe plekken. Ideaal voor licht beschadigde vloeren. Laat uw vloer weer stralen als nieuw met onze expertise.

Marmer vloer Polijsten

Het polijsten van uw marmer vloer verwijdert doffe plekken en vlekken en herstelt de glans. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vloer te polijsten; wij kijken graag naar de optie die het beste bij uw wensen past. Het polijsten van marmer vloeren is alleen geschikt voor licht versleten vloeren zonder hoogteverschillen tussen de tegels. Indien uw vloer veel ongelijke liggende tegels heeft dan is vlakslijpen een betere optie.

De vloer wordt eerst gereinigd en relatief licht geslepen om kleine krasjes en doffe plekken te verwijderen. Zoekt u een vakman om lichte beschadigingen en doffe plekken uit uw vloer te verwijderen? Wij zorgen ervoor dat uw vloer zijn natuurlijke schoonheid herwint! Met zelfontwikkelde machines en technieken zorgen wij van Kiwi Floor Vloerenbedrijf voor ongeëvenaarde resultaten tegen een aantrekkelijke prijs! U kunt online een prijsvoorstel opvragen of contact opnemen voor meer informatie.

Flexibel Slijpen

Als u ons vraagt om uw marmer vloer te polijsten dan zullen wij altijd beginnen met het grondig reinigen en flexibel slijpen van de vloer. Na het flexibel slijpen van de vloer, gaan we verder met het polijsten. Het polijstproces zorgt voor een prachtige glans en een gladde, gepolijste afwerking. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en onze expertise kunnen we de natuurlijke kleuren en patronen van uw marmeren of natuursteen vloer naar voren brengen.

Ons ervaren team van vakmensen staat voor u klaar om uw vloer te transformeren. We streven naar perfectie en volledige klanttevredenheid bij elk project dat we uitvoeren.

Kiwi Floor Solutions – Uw partner in flexibel slijpen en polijsten van marmer en natuursteen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie en ontdek hoe we uw marmeren of natuursteen vloer kunnen laten stralen met ons flexibel slijpen en polijsten. Geniet van een vloer die de elegantie en pracht van uw ruimte versterkt.