Marmer en Natuursteen Slijpen

Ontdek alles over het slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren op deze pagina. Als u vragen heeft over vloeronderhoud of onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het slijpen (schuren) en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren helpt bij het egaliseren van oneffen tegels en het verwijderen van krassen, doffe plekken en vlekken. Voor diepe krassen en hoogteverschillen is grof slijpen noodzakelijk. Na het slijpen kan de marmeren of natuursteen vloer worden afgewerkt met een matte, gezoete, zijdeglans of hoogglans afwerking. Polijsten van marmer en natuursteen herstelt de glans en onthult de karakteristieke tekeningen van de vloer.

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een eigen slijpmethode, waardoor wij uw vloer tegen een aantrekkelijke prijs kunnen slijpen en polijsten. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten marmer en natuursteen, zoals Travertin, Belgisch Hardsteen, Terrazzo en Granito.

Marmer en Natuursteen Slijpen en Schuren

Het slijpen van marmeren en natuursteen vloeren verwijdert hoogteverschillen, krassen, doffe plekken en vlekken. Na het slijpen kan marmer en natuursteen worden afgewerkt met een matte, gezoete, zijdeglans of hoogglans afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van marmeren en natuursteen vloeren, zoals Travertin, Belgisch Hardsteen, Terrazzo en Granito. Als u vragen heeft of advies wilt over uw vloer, neem dan gerust contact met ons op.

Marmeren en natuursteen vloeren worden geslepen met diamant slijpmateriaal onder een vloerslijpmachine. Grof slijpen verwijdert hoogteverschillen, krassen, vlekken en vuil uit marmer en natuursteen, inclusief de voegen om toekomstige vervuiling te voorkomen. We hanteren verschillende slijpmethoden om uw marmeren of natuursteen vloer te renoveren. Laat ons u informeren over de juiste keuze. Vlakslijpen is het meest uitgebreide proces voor het slijpen van marmeren en natuursteen vloeren. Hierbij worden de vloertegels en voegen op gelijke hoogte gebracht, waardoor vuil zich nauwelijks in de voegen kan hechten.

In gevallen waarin er aanzienlijke hoogteverschillen zijn tussen de marmeren of natuursteen vloertegels, is vlakslijpen de beste optie voor een gegarandeerd vlakke vloer tot op de voeg. Vaak moeten na het vlakslijpen ook openstaande gaten, aders en scheuren worden