Schuren van Houten Vloeren en Parket

Bij Kiwi Floor Vloerenbedrijf bieden wij deskundig advies en hoogwaardige diensten voor het schuren van houten vloeren en parket. Vertrouw op ons vakmanschap en expertise voor een succesvolle renovatie van uw houten vloer of parket, die voldoet aan al uw verwachtingen.

Bij Kiwi Floor Vloerenbedrijf maken we gebruik van hoogwaardig schuurmateriaal en geavanceerde apparatuur om een perfect resultaat te garanderen. Bovendien bieden we een breed scala aan hoogwaardige lakken en oliën waarmee we uw vloer kunnen afwerken. Wij stellen onze ervaring en deskundigheid graag ter beschikking bij het kiezen van de juiste afwerking die het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Afwerking voor Houten Vloeren en Parket

Na het schuren worden houten vloeren en parket afgewerkt met lak of olie. Met een breed scala aan lakken en oliën helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw vloer en leefsituatie. Of u nu kiest voor een kleurrijke olie of een harde lak met een natuurlijk matte uitstraling, wij staan klaar om u verder te helpen bij uw aanstaande vloerproject!

Klaar om uw houten vloer nieuw leven in te blazen? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en een op maat gemaakt plan. Ontdek de beste tips en adviezen om van uw vloer een duurzaam kunstwerk te maken waar u elke dag van geniet.

Onderhoud en Onderhoudsadvies

Voor een duurzaam behoud van uw prachtige vloer is regelmatig en correct onderhoud van essentieel belang. Bij Kiwi Floor Vloerenbedrijf voorzien wij u graag van adviezen om de levensduur van uw vloer te verlengen en de uitstraling te behouden. Ontdek praktische tips en technieken voor vloeronderhoud die u eenvoudig zelf kunt toepassen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het onderhoud van houten vloeren en parket. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.