Slijpen en Polijsten van Marmer en Natuursteen

Kiwi Floor Vloerenbedrijf: uw betrouwbare partner in het slijpen, polijsten en onderhouden van marmer en natuursteen. Ontdek onze expertise en geavanceerde machines voor een optimaal renovatieresultaat. Wij bieden professionele dienstverlening voor marmer en natuursteen vloeren.

Slijpen van Marmer en Natuursteen: Herstel de glans van uw vloer

Marmer is een prachtig kalkhoudend natuursteen dat veel gebruikt wordt als vloerbedekking. Ondanks de duurzaamheid van marmer is goed onderhoud essentieel. Na verloop van tijd kunnen er krassen ontstaan en kan de vloer dof worden. Vooral op veel belopen plekken vormen zich looppaden. Het slijpen van een marmer vloer is de oplossing om krassen te verwijderen en de vloer weer te herstellen. Bij Kiwi Floor Vloerenbedrijf bieden we twee soorten slijptechnieken aan:

  • Vlakslijpen: Met deze methode creëren we een volledig vlakke vloer. Na het vlakslijpen kan de vloer verder behandeld worden, met opties zoals een matte, gezoete of glanzende afwerking.
  • Flexibel slijpen en polijsten: Dit is een unieke slijptechniek van Kiwi Floor. Het is ideaal voor vloeren die normaal versleten zijn zonder ernstige hoogteverschillen.

Herstel de oorspronkelijke schoonheid en glans van uw marmer vloer met de vakman van Kiwi Floor Vloerenbedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw vloer kunnen transformeren.

Slijpen van vloeren: Vakkundig en grondig proces

Het slijpen van marmer vloeren is een uitgebreid proces dat zorgt voor een prachtig resultaat. Tijdens het slijpen worden de vloertegels en voegen op gelijke hoogte gebracht, waardoor vuil zich nauwelijks kan hechten aan de voegen. Deze manier van slijpen wordt ook vlakslijpen genoemd.

Flexibel Slijpen en Polijsten van Marmer en Natuursteen

Heeft uw marmer vloer geen ernstige beschadigingen of krassen, maar vertoont deze wel tekenen van slijtage? Ontdek onze aantrekkelijke optie van flexibel slijpen en polijsten binnen uw budget. Bereik een prachtig resultaat voor uw vloer voor een scherpe prijs met flexibel slijpen en polijsten! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verwijder Krassen, Doffe Plekken en Vlekken – Slijpen en Polijsten van Marmer en Natuursteen

Krassen, doffe plekken en vlekken in marmer kunnen grondig worden verwijderd door middel van slijpen en polijsten. Het slijpen, ook bekend als vloer schuren, is essentieel om diepe krassen en hoogteverschillen weg te werken. Onze professionele behandeling zorgt ervoor dat de vloertegels en voegen op gelijke hoogte komen, waardoor vuil zich nauwelijks in de voegen kan hechten. Kies uit verschillende afwerkingen, zoals mat, gezoet, zijdeglans of hoogglans, voordat we uw vloer impregneren ter bescherming tegen vuil en vlekken.

Expertise in Diverse Natuursteensoorten

Onze expertise strekt zich uit tot diverse kalkhoudende natuursteensoorten, waaronder marmer, Belgisch Hardsteen, travertin, terrazzo en granito. Wij behandelen met succes een breed scala aan natuursteen vloeren.

Vrijblijvende Prijsindicaties en Contactgegevens

Kiwi Floor Solutions, voorheen marmeren-vloer.nl, heeft jarenlange ervaring in het vakkundig slijpen en polijsten van marmer en natuursteen vloeren. Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen op basis van foto’s? Dat kan! Stuur gerust uw foto’s naar info@kiwifloor.nl of vraag een prijsopgave aan via het formulier op onze website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 085-0653965.